Taddeo napisał(a):Japierdole jakie kozaki!
Vanderlei, leszczu i Czarniecki (najbardziej przejebany klon z jakim mamy do czynienia) coś się nie podoba to napiszcie list do Franciszka, ciekawe czy stać was na to. Poproszę o pdf z potwierdzeniem jeśli łaska.
Jakby ktokolwiek spojrzał chodź raz na forum Rotrii to nie jest problemem dojrzeć że Rotria jako państwo odworowuje państwo kościelne przed soborem vat II, czyli Rotria narracyjnie nawiązuje do państwa Kościelnego z tamtego okresu. Kurwa nie umiecie dojrzeć że oddzielnie bawią się w pkr w państwo a oddzielnie w wspólnotę v-wyznaniową. Jeśli nie obchodzi to was to po chuja patrzycie w te działy, może ktoś lubi na to patrzeć to niech ma. Nic trudnego jest w ustawieniach forum zablokować subskrybje na konkretny dział. Za słownictwo nie przepraszam bo nie jestem trzeźwy a z resztą chuj wam do tego.
Ale co to ma do rzeczy? Niech sobie odwzorowują co chcą, a mi się to może nie podobać, na takiej samej zasadzie, że jak ktoś by sobie zrobił mikronacje odwzorowująca obóz koncentracyjny i bawił się w hitlerowców, to też by mi się to nie podobało.
Oni mogą bawić się w kościół, ja mogę ich hejtować i uważać za zdrowo porypanych. Proste. Jak komuś się nie podoba to może nie czytać, albo mnie zablokować, albo nie wiem, wyłączyć komputer

a z resztą chuj wam do tego
Tak jak Tobie!