Verwaltung napisał(a):U mnie też się parę rzeczy skomplikowało, dlatego, żeby nie objąć regencji, zrezygnowałem z urzędu MS. Teraz, gdy zrezygnował mój faworyt na tron książęcy, to nie widzę tutaj dłużej dla siebie miejsca, dlatego dołączam się do rezygnacji — niniejszym zrzucam jarzmo mandatu poselskiego i obywatelstwa sarmackiego.
@AJPiastowski Jakby WKW Regent realizował jakieś czynności, to proszę wziąć pod uwagę.
Verwaltung napisał(a):@AJPiastowski Śliczne dzięki. Nie wiem dlaczego nie uważa się WKW za Regenta, gdyż mimo oprotestowania wyniku referendum, objął WKW formalnie urząd Regenta z tytułu ponad 3 tygodniowej nieobecności Księcia, ale nie do mnie już wyjaśnianie tego stanu rzeczy należy.
Santi Vilarte napisał(a):Jakie więc plany na resztę stycznia? Uruchamiamy proces wyborczy?
Kaspar Waksman napisał(a):Alfred znowu rzuca paszprotem? Który to już raz? XD
Ludwik Tomović napisał(a):Kaspar Waksman napisał(a):Alfred znowu rzuca paszprotem? Który to już raz? XD
No który?
Joahim-von-R napisał(a):Ludwik Tomović napisał(a):Kaspar Waksman napisał(a):Alfred znowu rzuca paszprotem? Który to już raz? XD
No który?
Na resztę pytań Bóg panu odpowie:).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 1 gość