Srebrny Róg, dnia 29 sierpień 2011r.
Sąd Najwyższy,
Srebrny Róg
Oskarżyciel: Marek Lipa-Chojnacki(A7718)
Oskarżony: Zielnyborska Plotkara- agencja prasowa
Kasia Hergemon-Euskadi (AE228)
OSKARŻENIE: Dnia 29 sierpnia 2011 roku, na łamach czasopisma Zielnyborska Plotkara, artykuł napisany przez Kasia Hergemon-Euskadi (AE228),pt ''Kryminalista za kratkami'' , zamieszczony w systemie ''Złota Wolność'',zostałem publicznie znieważony,wielokrotnie użytym słowem ''Kryminalista''. Ponadto pani Kasia, zasugerowała że bezprawnie używałem tytułu Prefekta. Jest to dla mnie skandaliczne zachowanie jaki i samej gazety oraz samej redaktor Kasia Hergemon-Euskadi (AE228).
Wysoki Sądzie
Zachowanie Agencji prasowej jaki i samej redaktor, jest dla mnie wysoko obraźliwe, zostałem sprawiedliwe osądzony i teraz odsiadują swój wyrok. Tymczasem pani Kasia publicznie w artykule kilku krotne nazywa mnie ''Kryminalistą''. Co stanowi złamanie art.43 ust. 4 Kodeksu Sprawiedliwości . Stwierdzenie to jest wysoce obrażające, znieważające moją osobę. Pani Kasia jednocześnie stwierdziła ze nielegalnie, posługiwałem się tytułem Prefekta. Co jest wierutną nieprawdą ,a uprawnienia Prefekta dostałem na polecenie Namiestnika Królestwa Teutoni Michael von Lichtenstein. Słowo Kryminalista jest wysoce niestosowne, zarezerwowane jest dla typowych zatwardziałych zbrodniarzy, przestępców.
Słowa zawarte w artykule godzą znacząco w moją godność , narażając mnie na znaczne straty moralne.
Wysoki Sądzie domagam się wypłacenia odszkodowanie od oskarżonych w wysokości miliona Libertów, oraz publicznych przeprosin na Forum Centralnym jak i na łamach prasy w Systemie ''Złota Wolność''
Załączam dowód w sprawie http://beta.sarmacja.org/index.php?p=herold,197,22