Ciof!
Długo mnie nie było ale liczę na ciepłe przyjęcie. ^^
Z sukcesów osobistych ostatnio zostałam Ministrem Kodyfikacji w Republice Bialeńskiej i zajmuje się porządkowaniem prawa. Co się ostatnio ciekawego działo?
Akrypa von Primisz napisał(a):Jeśli ktoś mi to wyjaśni to byłabym bardzo wdzięczna bo chętnie zabrałabym się za próbę przywrócenia Zielnyboru do systemu.
Biurokrata napisał(a):Zawsze też można publikować o Zielnymborze w jakiejkolwiek instytucji posiadającej możliwość publikacji. Sugeruję wpierw wybadać, czy będzie ktoś chętny do pomocy, przed wyłożeniem tak grubej lub sumy lub próbą podejścia do negocjacji ws. zniżek za założenie miasta.
Joanna Izabela napisał(a):Jeżeli beda chetni na odbudowe to nie widze przeszkod. Chcialabym jednak, zeby to jednak byla inicjatywa doasc trwala, bo miasta w systemie zostaja i potem jest nawet problem zeby znalezc kogos kto bedzie nimi zarzadzal. Na pewno da sie narracyjnie go wplesc - tutaj za przyklad forum Teutonii i Zamek Arcyksiecia. Pozostawiam wiec pod wlasna ocene, na ile zamieszkanie systemowe jest tak wazne, a na ile da sie obejsc bez tego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość