Niech Trwa ostateczna Krucjata!
Fare Aryon!
Czołem towarzysze.
Po kilku dniach planowania oraz myślenia jak to zrobić, opracowałem Pierwszy(ponieważ to nie liga) Sclavinsko-Baridajski turniej szachowy. Wszystko będzie odbywać się za pomocą portalu Chess.com. Na jedną grę będzie 24 godziny, oczywiście ten czas może zostać wydłużony, nie ukrywam. Powinno to więc zając nam kilka tygodni lub więcej.
Nagrody to 150 Kafli Libertów i dorzucę jakiś znaczek do tego
Nie ma co w tym akapicie więcej napisać, więc piszę to
Zapraszam nie tylko Baridajczyków i Sclavinczyków do udziału w Turnieju. Każdy może spróbować swoich sił w turnieju, Od Elderlandzyka do Austriaka. Zapraszam też tych którzy nie mieli jeszcze okazji pograć w szachy.
25 wylosuje pary. Więc jest trochę czasu by się zapisać.
Zapisujemy się zgodnie z tym formularzem
Pozdrawiam!
Fare Aryon!
Czołem towarzysze.
Po kilku dniach planowania oraz myślenia jak to zrobić, opracowałem Pierwszy(ponieważ to nie liga) Sclavinsko-Baridajski turniej szachowy. Wszystko będzie odbywać się za pomocą portalu Chess.com. Na jedną grę będzie 24 godziny, oczywiście ten czas może zostać wydłużony, nie ukrywam. Powinno to więc zając nam kilka tygodni lub więcej.
Nagrody to 150 Kafli Libertów i dorzucę jakiś znaczek do tego

Nie ma co w tym akapicie więcej napisać, więc piszę to

Zapraszam nie tylko Baridajczyków i Sclavinczyków do udziału w Turnieju. Każdy może spróbować swoich sił w turnieju, Od Elderlandzyka do Austriaka. Zapraszam też tych którzy nie mieli jeszcze okazji pograć w szachy.
25 wylosuje pary. Więc jest trochę czasu by się zapisać.
Zapisujemy się zgodnie z tym formularzem
Imię i Nazwisko:
ID sarmackie:
Pseudonim w portalu
Miejsce zamieszkania(Wirtualne):
Pozdrawiam!
(-)Tymoteusz von Hohenzollern
Minister Prokonsul Propagandy
Ps: przez mój wyjazd do Polski będę sprawy związane z Turniejem robić wieczorem. Więc spokojna głowa!