Komentować wyroku Sądu Najwyższego w sprawie ustawy o miejscach publicznych nie mam zamiaru, jaki jest koń każdy widzi i niech sam sobie o nim zdanie wyrobi. Pozostaję jednak i to wam obiecuję zdeterminowany do wprowadzenia zmian o których była mowa w ustawie i do jak najszybszego rozwiązania prawnego tej sytuacji.
W tym też celu chciałby m.in odrobinę zreorganizować naszą część forum. Po pierwsze, chciałbym przenieść obrady Rady Komisarzy Ludowych w całości tutaj. Po drugie jako że jest w jakiejś mierze wygląd tego naszego podforum jakąś tam naszą wizytówką, byłoby dobrze gdyby nazwy działów były bardziej wandne. I tu mam oczywiście i znowu, wielką prośbę do naszej wspaniale kreatywnej społeczności! Pomóżcie to powymyślać!
Główny schemat który który bym widział to:
1. Dział ogólny (nie wiem np Ulice Wandystanu, Plac Żenady [ale to już IRC jest hmm] no nie wiem wymyślcie coś wandnego

2. Dział władz (Dzielnica urzędowa ?

- Rada Komisarzy Ludowych (widoczny ale pisać mogą tylko członkowie RKL albo specjalni goście

- Dla petentów (na wnioski do komisarzy, petycje czy co tam kto by sobie co wymyślił)
- Jeśli się kwiatoni zdecydują to również Churał