Czy naprawdę w obliczu takich postanowien jak: Postanowienie Ministra ds. Społecznych w sprawie udzielenia wsparcia finansowego ; Uchwała Rady Ministrów w sprawie przyznania dotacji czy dla porównania aktów nadania i odebrania obywatelstwa nie stać nas na wydanie raz na jakiś czas (przecież o taką dotację nie będzie się miasto starało codziennie) postanowienia w sprawie udzielenia dotacji? Czy według szanownego jeden akt na pół roku (przy dobrych wiatrach!) to zaśmiecanie Dziennika Praw i robienie z niego miejsca lekkich obyczajów? Zresztą i tak pozostawia on wiele do życzenia, no i co najważniejsze, jest prawie że pusty... Chce pan to nadal ciągnąć... Jeżeli tak szanownemu zależy, to jeszcze dzisiaj złożę odpowiednią poprawkę. Proszę bardzo, tylko później proszę mnie nie mydlić oczu, że przeze mnie zmarnowaliśmy pieniądze Hasselandu, które przekazaliśmy miastu na organizację czegoś, a ostatecznie nie będzie ani zabawy, ani pieniędzy...
Czy dużo pan prosi? W obliczu tego, że zrealizowałem ponad 80% pańskich próśb dotyczących ustawy, czy ja mało zrobiłem? Czy to naprawdę tak dużo dla pana pójść na jedno ustępstwo, kiedy ja się na 4 zgodziłem?
Zwsz
Czy dużo pan prosi? W obliczu tego, że zrealizowałem ponad 80% pańskich próśb dotyczących ustawy, czy ja mało zrobiłem? Czy to naprawdę tak dużo dla pana pójść na jedno ustępstwo, kiedy ja się na 4 zgodziłem?
Zwsz