Lisendorff napisał(a):Mi rząd jest winien 8000 lt za rejestrację BZS.
Możesz mi przelaćKarolina Aleksandra napisał(a):Przekażę 8000 lt komu trzeba, tylko wskażcie konto, bo aż przykro się robi, patrząc na takie bójki.
Antoni napisał(a):Niczego Ci nie obiecałem, Tomaszu.
Lisendorff napisał(a):Antoni napisał(a):Niczego Ci nie obiecałem, Tomaszu.
Niechce mi się udostępniać screenów, dlatego rezygnuje tych pieniędzy oraz funkcji prezesa BZS.
Gdy ty tu jesteś i twoje obietnice -kłamstwa, straciłem chęć w ogóle do wszystkiego co w Bialenii.
Rządzie i dzielcie Bialenią. Ja odchodzę.
Piccolomini napisał(a):Lisendorff napisał(a):Antoni napisał(a):Niczego Ci nie obiecałem, Tomaszu.
Niechce mi się udostępniać screenów, dlatego rezygnuje tych pieniędzy oraz funkcji prezesa BZS.
Gdy ty tu jesteś i twoje obietnice -kłamstwa, straciłem chęć w ogóle do wszystkiego co w Bialenii.
Rządzie i dzielcie Bialenią. Ja odchodzę.
Duet Conti-Langer spowodował odejście już trzech obywateli. Gratuluję panowie, same sukcesy.Niedługo będą rządzić sami sobą. Zresztą już tak jest, wszakże Langer zagłosował sam na siebie, by później dziękować samemu sobie za zaufanie i wybór. Ubaw po pachy.
To jest materiał na pracę naukową, jak ci panowie potrafią skłócić obywateli i doprowadzić Bialenię do nędzy. Nie bez przyczyny Antoni przegrał w starej Republice w plebiscycie. Z czegoś musiało to wynikać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość