Carmen napisał(a):Nie jest też powiedziane, ze twoja wizja jest najlepsza.
Dodatkowo zabijasz narracje, która moglaby powstać po wybraniu swieżej krwi, tak jak teraz wykorzystuje to Baridas.
AJ Piastowski napisał(a):Trochę więcej wiary w ludzi... Prostymi słowy rzecz ujmując, chce WKW wszystko ogarnąć sam, bo nie pokłada WKW nadziei na to, że przyszły monarcha będzie w stanie sobie poradzić z czymkolwiek lub, że będzie miał dwie lewe ręce do rządzenia? Jeśli tak to następca powinien z góry mieć jakiś sympatyczny przydomek np: pantofel, albo słomiany lub papierowy król. Proponuję, żeby WKW sam zdecydował się może o elekcję?
kaxiu napisał(a):AF napisał(a):Czy taki odzew ludzi WKW Regentowi wystarczy za dowód, że jest chęć elekcji? Bądź zmotywuje, by podjąć się choćby zapytania ludzi o to, co dalej?
Na chwilę obecną JKW Regent oczekuje na publikację wyroku w sprawie o sygn. akt TK U 18/09/02. Niewątpliwie rozstrzygnięcie Trybunału wpłynie na dalsze plany JKW Regenta.
kaxiu napisał(a):Natomiast co do mojej skromnej osoby - oczywiste jest, że nie nadaje się na Króla. Brakuje mi taktu i cierpliwości.
kaxiu napisał(a):Jeśli chodzi o ścisłość - jest. Jestem przecież najstarszym dostępnym członkiem rodu, więc najbliżej mi do mądrości Hergoliena
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość