Hetman_Gotfryd napisał(a):To czekam, na tą wersję oficjalnąWygasła mi licencja w Corelu
Muszę jakiś szacher-macher zrobić, żeby to dokończyć.
Wygasła mi licencja w Corelu

Hetman_Gotfryd napisał(a):To czekam, na tą wersję oficjalnąWygasła mi licencja w Corelu
Muszę jakiś szacher-macher zrobić, żeby to dokończyć.
AJ Piastowski napisał(a):Szaher macher zrobiony i na 30 dni mam wersję testową, w zasadzie ze 100% możliwościami jakie daje program, więc mam olbrzymią chęć w ciągu tych 30 dni przynajmniej zakończyć pracę nad Nową Teutonią.
Helwetyk napisał(a):Mając dopiero niedawno okazję zobaczyć mapę autorstwa @AJCartonwhisky napiszę tyle, że jestem pod ogromnym wrażeniem i mam nadzieję, że na mapach samej Teutonii jego dzieło kartograficzne się nie skończy. Marzy mi się, tak co do konwencji, jak i co do skali, podobna mapa Sarmacji (wyspy), Baridasu, Hasselandu…
AJ Piastowski napisał(a):Byłoby bardzo miło gdyby do tego czasu podobne do tego wątki powstały gdzieś na forum prowincji zainteresowanych stworzeniem nowej mapki. Jak widać wypowiedzi jest dość sporo, a i materiałów które trzeba wziąć pod uwagę przy tworzeniu będzie masa do przeglądnięcia i zinterpretowania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość