ICF napisał(a):W związku ze zmianą projektu i jego inszym, niz zakładano, wykonaniem proszę o mziane nazwy z „lipiarnia” na „Łuk Mustafy Owskiego”.
To będzie „dom jednorodzinny, dworek czy pałacyk”?

ICF napisał(a):W związku ze zmianą projektu i jego inszym, niz zakładano, wykonaniem proszę o mziane nazwy z „lipiarnia” na „Łuk Mustafy Owskiego”.
Tytus napisał(a):Jezeli to odpowiedni watek to skladam dodatkowo wniosek o zmiane planu zagospodarowania przestrzennego i zamiany dzialki H08 na teren zielony:)
MSchlesinger napisał(a):1. Identyfikator lub identyfikatory gruntów w Eldoracie: I14, I15, I63
2. Identyfikator wnioskodawcy: AF354
3. Czy grunty mają stanowić zespół gruntowy: tak
4. W przypadku odpowiedzi twierdzącej, nazwa zespołu gruntowego: Mini-Poligon
Helwetyk napisał(a):MSchlesinger napisał(a):1. Identyfikator lub identyfikatory gruntów w Eldoracie: I14, I15, I63
Sarmacka Partia Faszystów Językowych ma konflikt sumienia…
MSchlesinger napisał(a):Helwetyk napisał(a):MSchlesinger napisał(a):1. Identyfikator lub identyfikatory gruntów w Eldoracie: I14, I15, I63
Sarmacka Partia Faszystów Językowych ma konflikt sumienia…
Skoryguję. Tak właśnie mi się wydawało, że powinno być razem, tylko że jako nazwa własna jakoś "lepiej" wyglądało tak, jak napisałem.
Cysosz Zenek napisał(a):Identyfikator lub identyfikatory gruntów w Eldoracie: U69, M66
Cysosz Zenek napisał(a):Czy grunty mają stanowić zespół gruntowy: nie
Cysosz Zenek napisał(a):A chciałem koło Guedesa :(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość