Nie wiem czy Winnicki to konsultował z resztą z Was, ale jak się człowiek oderwie od kodu i czyta to mu się robi smutno - stąd moja ostra odpowiedź:
viewtopic.php?f=30&p=102431#p102431
Ustawa Sejmu nr 149 o Królestwie Baridasu napisał(a):Art. 4.
Królestwo Baridasu ma równe z prowincjami Księstwa Sarmacji prawa, kompetencje, obowiązki i zadania.Art. 5.
Przepisy dotyczące prowincji Księstwa Sarmacji, ich organów władzy publicznej oraz ich obszaru stosuje się odpowiednio do Królestwa Baridasu, jego organów władzy publicznej oraz jego obszaru.
Traktat Unii Księstwa Sarmacji i Mandragoratu Wandystanu napisał(a):Art. 5.
Mandragorat Wandystanu ma równe z prowincjami Księstwa Sarmacji prawa, kompetencje, obowiązki i zadania.Art. 6.
Przepisy dotyczące prowincji Księstwa Sarmacji, ich organów władzy publicznej oraz ich obszaru stosuje się odpowiednio do Mandragoratu Wandystanu, jego organów władzy publicznej oraz jego obszaru.
tow. Ivo napisał(a):Nie wiem czy Winnicki to konsultował z resztą z Was (...)
imi napisał(a):Tylko i aż tyle. Poradzimy sobie jako gwardia. Czemu nie. Wojny z MW wszczynał nie będę.
imi napisał(a):EDIT: Tyle gadacie z pozycji ofiar losu jak to Was gnębi "reżym". Teraz zaś radośnie stawiacie własny interes ponad wszystko inne. Zamiast dążyć do systemowych zmian zadowoli Was ochłap w postaci wyjątku dla MW. I tak we wszystkim.
imi napisał(a):Ja rozumiem. Ale po reformach Radzieckiego mało tam widzę starej, oddolnej SAL to raz. Dwa, że zwyczajnie wkurwia mnie przekonanie Winnickiego, ze "wandejskie równa się lepsze od jakiegoś tam baridajskiego". Dla mnie to zadzieranie nosa i żądanie przywilejów. Tak to widzę. Zwłaszcza, że LMR nie ma tygodnia jak się Winnickiemu wydaje. Sory, ale powoływanie się na tradycję u kolesi którzy mienią się rewolucjonistami... Arbiter zajebistorum się znalazł. Nie mam kompleksów bo sporo pracy również w MW włożyłem - i Wanda mi świadkiem antywandejski nie byłem nigdy i nigdy nie będę - ale mniej podchodzenie do pracy innych z nastawieniem w stylu - wasze chujowe może być sobie "jakąś gwardią" razem z grupkami ludzi grających na mapie, tylko NASZE zasługuje na specjalne wzmianki w ustawach- to żaden rewolucjonizm, i nie jest to wandne tylko narodowo(sarmackie)wandejskie.
viewtopic.php?f=30&p=102572#p102572
Nie sram ogniem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość