Santi Vilarte napisał(a):Przydałby się krótki opis, czego poszczególne serie dotyczyły. Ja kojarzę może ze dwie, będąc tu nieco ponad rok
Puls News - nieregularny tygodnik w którym można było znaleźć informacje z życia politycznego, społecznego, samorządowego, kulturalnego i sportowego.
Spisek - powieść mojego autorstwa o Spisku w kręgach Sarmatów. Postacie realne były wzorcem postaci fikcyjnych, co zresztą było bardzo widoczne. Wkrótce być może będzie można kupić reedycję.
Zemsta - kontynuacja Spisku. Nowe wątki, nowe postacie.
Oszukani - część III Spisku. Niedokończona, jednak w planach mam ukończenie. Wszystko będzie zależne od zainteresowania reedycją Spisku i Zemsty.
Instytut Statystyki Sedrowskiej - organizowane w tym cyklu były ankiety, ale i również analizowane różne dane statystyczne.
Sarmata na końcu świata - opowieści Persywalda Monckiego o przeróżnych krainach. Niestety autor zaginął na jednej z ekspedycji.
Kiedy pradziad bywał dziadem - historia Persywalda Monckiego rozgrywająca się w czasach kiedy Sarmacja nie była jeszcze Sarmacją. Reedycja również jest planowana.
5 pytań do - seria wywiadów z różnymi Sarmatami. Ideą cyklu było zadanie 5 konkretnych pytań dzięki czemu wywiad był rzeczowy.
Prześwietleni - seria plotkarska w której prześwietlaliśmy różnych Sarmatów. Informacje o nich zazwyczaj było zapożyczane z różnych ploteczek.
Nowy kurier sarmacki - stara seria informacyjna
Z poradnika posłanki - seria artykułów humorystycznych mojego autorstwa w czasach gdy byłam jeszcze posłanką
Kącik Zielarski - opisy różnych ziół które można spotkać w Sarmacji
Flesz Sarmacki - jeszcze starsza seria informacyjna
Sarmacka Lista Przebojów - jak sama nazwa mówi przeboje i ich popularność według Sarmatów
Sedr - historie i ciekawostki związane z Sedrem.
Krwawa Yenn - pierwszy spin-off o Yennefer von Witcher, jednej z bohaterek Spisku.
Gość Tygodnia - kontynuacja 5 pytań do w nieco szerszej formule
Polityka na ławie - do tej pory zostało wydane jedno wydanie. W planach były analizy przedwyborcze, sondaże, analizy polityczne, wywiady i komentarze.
Wywiad z kandydatem - wywiady z kandydatami na tron Księcia Sarmacji
SSS Kryminalne Zagadki Grodziska - historie o kryminalnych zagadkach Grodziska. Niekiedy bardzo skandaliczne.