BTW, TO TYLKO MOJE ZDANIE.
![]() | (-)Yennefer v-hr. Heach |
OvS napisał(a):Słabe, nie rymuje się.
Yennefer napisał(a):Tak zachowuje się tylko palant bez godności osobistej, obsrany bo ktoś w necie śmie mieć inne zdanie niż jego. Fachowo nazywam takich ludzi JEŁOPAMI, więc może i teraz winnam tego zwrotu użyć. BTW, Otto, czyżby RCA zaspamił i Ciebie byś ratował mu tyłek? w sumie znając jego wcześniejsze praktyki jest to baaaaardzo możliwe i prawdopodobne
VAT napisał(a):Jako, że RCA zapłacił mi niebagatelną kwotę (a także obiecał rozliczne profity innego rodzaju) za to bym powrócił z zaświatów i stanął w jego obronie, toteż niniejszym to czynię - nie masz racji Yenn, mylisz się, błądzisz, brzydko prawisz, a Twoje słowa podobne są do obślizgłych węży, wypełzających z Twych ust tylko po to by zadawać ból i siać chaos. To nie jest miły widok, zaprzestań.
Yennefer napisał(a):Drogi Vanderlei, tęskniłam za Tobą twoje poczucie humoru oraz dystans chyba jednak uległy zmianie jeśli nie bawi cię mój styl przedstawiania komedii a może to właśnie mój styl uległ zmianie i dlatego styl mojej wypowiedzi się zaostrzył
BTW, Otto, czyżby RCA zaspamił i Ciebie byś ratował mu tyłek?
AF napisał(a):Tak jak wcześniej niejednokrotnie w rozmowach z innymi napominałem. Gdy odnosisz się do argumentów świata materialnego, w tym wypadku rodziny, to poziom dyskusji jest bardzo, bardzo niski.
Uprzedzając pytania - oczywiście, że RCA do mnie napisał, żebym go ratował.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość