Drodzy Ministrowie,
Obserwatorzy,
Nadszedł czas (nie wiem, czy dobry, czy też nie - to się okażę
), aby doprowadzić forum do stanu zadowalającego i funkcjonalnego na następny czas.
W toku debaty chciałbym, abyśmy dokonali przeglądu przez działy, grupy, forumowe dodatki i na koniec ustalili "rządową politykę forumową".
Żeby prace od czegoś zacząć przygotowałem plik z obowiązującym układem forum (bez kilku działów utajnionych oraz całego kosza w Centralnym Archiwum Państwowym).
Wszystkich zainteresowanych (przedstawicieli organów państwowych / samorządowych oraz instytucji prywatnych, które posiadają działy na forum) zapraszam do wyrażania swojej opinii w toku rozmów. Każdy głos jest ważny, gdyż bez nich zmiany nie będą mogły być wprowadzone.
Pozdrawiam,
Obserwatorzy,
Nadszedł czas (nie wiem, czy dobry, czy też nie - to się okażę

W toku debaty chciałbym, abyśmy dokonali przeglądu przez działy, grupy, forumowe dodatki i na koniec ustalili "rządową politykę forumową".
Plan pracy w pokoju nr 2
1. Zmiany w strukturze kategorii i działów forów.
2. Przegląd grup i ich uprawnień moderatorskich.
3. Przejrzenie papierków urzędowych i innych podobnych (ikonek itd.)
4. Ustalenie "rządowej polityki forumowej" - m. in. kwestia nadawania uprawnień moderatorskich, tworzenia kategorii / działów dla instytucji państwowych / samorządowych / prywatnych, oraz tworzenia grup.
Żeby prace od czegoś zacząć przygotowałem plik z obowiązującym układem forum (bez kilku działów utajnionych oraz całego kosza w Centralnym Archiwum Państwowym).
Wszystkich zainteresowanych (przedstawicieli organów państwowych / samorządowych oraz instytucji prywatnych, które posiadają działy na forum) zapraszam do wyrażania swojej opinii w toku rozmów. Każdy głos jest ważny, gdyż bez nich zmiany nie będą mogły być wprowadzone.
Pozdrawiam,