AKT OSKARŻENIA
Wysoki Trybunale,
Oskarżam JKW Andrzeja Fryderyka (AF462) o popełnienie przestępstwa z art. 43 ust. 1 pkt 3 Kodeksu Sprawiedliwości tj.
.pomawianie innej osoby o takie postępowanie lub właściwości, które mogą ją poniżyć w oczach opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego do określonej działalności, stanowiska lub zawodu,
JKW Andrzej Fryderyk w dniu dzisiejszym napisał co następujące:
iż diuk owy, Prokrustes, jest chędożonym przez Jego Książęcą Wysokość Michasia Elżbietę II kłamcą
JKW Andrzej Fryderyk wiedząc, że zachowuję v-celibat o czym był tego samego dnia poinformowany na Discordzie, z pełną premedytacją pomawia mnie o intymne relacje z JKW Michasiem Elżbietą II chcąc podważyć moje słowa i poniżyć w oczach społeczeństwa. Czyni to tym bardziej dotkliwie, że w oficjalnym dziale Jego Książęcej Mości Piotra II Grzegorza podpisując się jako Książę Sarmacji.
Czuję się głęboko dotknięty erotycznymi fantazjami JKW Andrzeja Fryderyka narzucanymi publicznie również nieletnim.
Materiał dowodowy:
Wypowiedź JKW Andrzeja Fryderyka:
http://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=1028&t=31152

Świadectwo, że Andrzej Fryderyk był informowany publicznie o tym, że jestem v-Dziewicem.