przez Hetman_Gotfryd 4 sie 2019, o 20:49
Korzystając z okazji i ja się wypowiem.
1- Watek wsiał od 23 czerwca, w tym czasie mimo. Podbijania tematu, żaden "Koordynator" się ze mną nie skontaktował. A skoro tak wiele osób, w tym brało udział -to ktoś musiał dbać o całość. I to raczej, ja mam wrażenie że mnie nie chciano.
2- Byłem i widziałem, tyle ile mogłem. I wyrobiłem sobie, takie a nie inne zdanie. O tym co zrobiono i jak to pokazano. Nie będę się, licytował- kto ile razy był; ile razy się udzielał- bo nic z tego dobrego nie wyjdzie...
3- Dla mnie KT, jest zabawą( jak całe KS) i bawię się w to. Wtedy kiedy mam czas; ale mam też poczucie Obowiązku. Bo jest to też moja Ojczyzna. I miejsce gdzie, współpracuje z innymi ludźmi dla jej dobra. Niestety czasem, i to przegrywa z życiem prywatnym i cudem narodzin.
4- NAJWAŻNIEJSZE
Gdzie napisałem że dyskredytowałem, pracę innych ?
Albo że mi się nie podobało ? Gdzie są słowa krytyki, sarkazmu i groteski ?
To była i jest dalej, POCHWAŁA w krótkich i konkretnych słowach. Bo to co widziałem, mi się PODOBAŁO i było kurwa ciekawe. I dlatego napisałem,jak napisałem bo takie, były moje odczucia na Gorąco w tamtym momencie.
Sadzę że Emocje, związane z porwaniem i mocnymi trunkami, zaszkodziły WKM JI w ocenie moich intencji.
Gotfryd Slavik diuk de Ruth
HETMAN WIELKI KSZ
h.Czarna Lilia
Palatyn Ruhnhoff
Diuk Kamiennego Brzegu
Rektor Teutońskiego Instytutu Historii
Nikt jeszcze nie polubił tej wypowiedzi