Co do kadencyjności, to tak jak ustaliliśmy via x11
vhris napisał(a):Po pierwsze, Primo: tak jak zostało wspomniane MUP w obecnej formie umiera i na czacie X11 toczy się w tej chwili dyskusja dot. zaorania i stworzenia czegoś nowego od początku. Czyli reset. Ile reprezentacji tam się znajdzie tego w tej chwili nikt chyba nie wie. Co prawda sa to na razie tylko rozmowy, ale każdą zmianę od czegoś trzeba zacząć
VAT napisał(a):vhris napisał(a):Po pierwsze, Primo: tak jak zostało wspomniane MUP w obecnej formie umiera i na czacie X11 toczy się w tej chwili dyskusja dot. zaorania i stworzenia czegoś nowego od początku. Czyli reset. Ile reprezentacji tam się znajdzie tego w tej chwili nikt chyba nie wie. Co prawda sa to na razie tylko rozmowy, ale każdą zmianę od czegoś trzeba zacząć
Że tak się wproszę do gabinetu Kolegi Prezesa, ale podsłuchałem i wyżej wskazany fragment mnie zaciekawił. W związku z tym, że nie mam dostępu do czatu x11 Mikroświatowej Unii Piłkarskiej, a jako Prezes Federacji Piłkarskiej Królestwa Teutonii jestem żywo zainteresowany omawianymi kwestiami, czy mógłbym prosić jakąś dobrą duszę o wklejenie screenów tych rozmów? Z góry dziękuję.
Nie do końca, bo podstawowym warunkiem jest federacja reprezentująca określony naród wirtualny i dopiero wtedy dochodzimy do momentu, gdzie musi być to minimum prowincja. Niemniej, mieścimy się jak najbardziej!
działa na terenie aktywnej i suwerennej mikronacji lub politycznie samorządnej i aktywnej części tej mikronacji o poziomie nie niższym niż prowincja, lub równym prowincji, a która kiedykolwiek w swej historii była krajem suwerennym,
zbbrow napisał(a):Ale Starosarmacja to spadkobierca Sarmacki, więc w ten sposób mamy suwerenność. Nie widzę problemu!
VAT napisał(a):Że tak się wproszę do gabinetu Kolegi Prezesa, ale podsłuchałem i wyżej wskazany fragment mnie zaciekawił. W związku z tym, że nie mam dostępu do czatu x11 Mikroświatowej Unii Piłkarskiej, a jako Prezes Federacji Piłkarskiej Królestwa Teutonii jestem żywo zainteresowany omawianymi kwestiami, czy mógłbym prosić jakąś dobrą duszę o wklejenie screenów tych rozmów? Z góry dziękuję.
Ludwik Tomović napisał(a):Teraz mamy 5 sarmackich federacji, niedługo możemy mieć 7, dlatego ta przerwa międzysezonowa jest dobrym momentem na pierwszy Puchar Narodów Sarmacji?
Kto chętny?
Możemy już teraz zagrać w siódemkę (gdy dołączy Tropicana)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość