JO Selekcjonerze,
t.demollari napisał(a):JW markizie, bardzo proszę o nieprzeprowadzanie interwencji, które zamiast pomagać pogłębiają tylko chaos. Ogłosiłem wyżej ponowne zgłaszanie kandydatur na stanowisko prezesa BZPN i myślę, że w dobrym tonie jest odczekanie przynajmniej tygodnia na ewentualne zgłoszenia. W razie braku chętnych zgłoszę się sam.
Chaos trwa i trzeba wszelkich działań by zakończyć ten impas.
t.demollari napisał(a):Ot kolejny przykład pogłębiania chaosu. Z ww. ja oraz p. Butodziej-Witt nie jesteśmy członkami BZPN, gdyż nie jesteśmy menadżerami klubów piłkarskich, mających siedziby w Baridasie.
Patrz statut
Tu mamy rację po połowie, bo tylko JO nie prowadzi drużyny, co zresztą była Prezes uwzględniła go 2 czerwca w głosowaniu, bo Butodziej-Witt prowadzi
DKKS Bombardier Kartola. Nic mi nie widaomo, by złożył rezygnację dlatego go wpisałem, czyż nie? Jeśli chodzi o JO Selekcjonera to przyznaję - mój błąd!
t.demollari napisał(a):Czy JW markiz uznaje ogłoszoną tutaj 11.06 przeze mnie prośbę o zgłaszanie kandydatur na stanowisko prezesa BZPN za wyczerpującą znamiona "rozpoczęcia wyborów władz", czy nie?
JO napisał
10 czerwca, a nie 11.06, a ja oczywiście uznaję tą prośbę o zgłaszanie kandydatur, ale jeśli do 17.06.2017r. nic dalej z tej informacji nie wyniknie to zamierzam przedstawić ten problem Radzie Królestwa.
Na zakończenie dodam, że wszelkie działania w tym kierunku podejmuję w dobrej wierze i mam nadzieję, że sprawa polubownie zakończy się bez dodatkowej interwencji organów władzy, a i Selekcjoner też będzie zadowolony.