Sławomir napisał(a):Mistrzu
Bardzo dziękuję jestem zaskoczony, pragnę pogratulować pozostałym barciom ich nominacji.
Nie mniej wydaje mi się że Mistrz zapomniał o Sobie ?
![]() | (—) Vladimir ik Lihtenštán rex sepulcrorum, palatyn Lichtensteinu, baronet Królestwa Nowej Teutonii, arcysenator Złotego Grodu i Teutonii, diuk Abvienolheimu i hrabia Tselebormu, |
![]() | (—) Vladimir ik Lihtenštán rex sepulcrorum, palatyn Lichtensteinu, baronet Królestwa Nowej Teutonii, arcysenator Złotego Grodu i Teutonii, diuk Abvienolheimu i hrabia Tselebormu, |
DYPLOM LOŻY RYCERZY TEUTOŃSKICH
STWIERDZAJĄCY NADANIE STOPNIA WTAJEMNICZENIA.
Ja, Vladimir Iwanowicz von Lichtenstein, Wielki i Przewielebny Mistrz, na posiedzeniu Loży, w obliczu Braci i Sióstr zgromadzonych w Świątyni, stwierdzam nadanie pierwszego stopnia wtajemniczenia GIERMKA dla
Ivana von Lichtensteina.
Kieruję jednoczenie ojcowskie słowo i pouczenie dla nowego Brata. Wstępujesz do Loży, choć nie jesteś z plemienia Hergoliena. Szanuj przeto teutońską kulturę, broń rycerskich ideałów, a Loża zapewni Ci wsparcie w trudnej chwili i opiekę.Nadano w mieście Eltdorf, dnia VII miesiąca VI anno domini MMXV.
/-/ Vladimir Iwanowicz von Lichtenstein,
Wielki i Przewielebny Mistrz LRT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość