Helwetyk napisał(a):Również popieram skrócenie, ale gdyby ktoś chciał się pokłócić na płaszczyźnie ideologicznej… jestem na tak!
Helwetyk napisał(a):Również popieram skrócenie, ale gdyby ktoś chciał się pokłócić na płaszczyźnie ideologicznej… jestem na tak!
Roland napisał(a):Helwetyk napisał(a):Również popieram skrócenie, ale gdyby ktoś chciał się pokłócić na płaszczyźnie ideologicznej… jestem na tak!
A uważacie, że nie penalizować?
1. Helwetyk Romański 2. Robert Fryderyk 3. Otto von Spee-Asketil 4. Ł.N. 5. Roland Heach-Romański 6. Guedes de Lima 7. Marceli de Bordeaux-Ossoliński 8. Yupeng Beijin-Zhao 9. Aleksander Damian von Thorn-Chojnacki | 10. Arsacjusz Agnomen-Kolineusz 11. Viktor von Vihren 12. Albert Jan Maat 13. Marek von Thorn-Chojnacki 14. Gauleiter Kakulski 15. Hewret von Thorn 16. Ludwik Tomović 17. Yennefer von Witcher |
USTAWA
o zmianie ustawy o symbolach Konsulatu Sclavinii
Art. 1. W ustawie Rady Konsulatu Sclavinii z dnia 31 maja 2017 r. o symbolach Konsulatu Sclavinii (Dz. P. poz. 9400) wprowadza się następujące zmiany:
1) art. 2 ust. 3 otrzymuje brzmienie: „3. Symbole Konsulatu Sclavinii podlegają szczególnej ochronie prawnej. Kto w sposób świadomy i umyślny, samodzielnie lub w porozumieniu dopuszcza się znieważenia symboli Konsulatu Sclavinii podlega karze grzywny do 10 000 libertów”;
2) użyty w różnej liczbie i przypadku wyraz „państwowy« zastępuje się użytym w odpowiedniej liczbie i przypadku wyrazem „prowincjonalny”.
Art. 2. Ustawa wchodzi w życie z dniem ogłoszenia.
(—) Arsacjusz Arped Prefekt Generalny | Scire leges non hoc est verba earum tenere, sed vim ac potestatem |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość