Chciałbym również, abyście dzielili się ze mną swoimi pomysłami na SFSP. Co zmienić? Co ulepszyć?
Remigiusz L. napisał(a):Chciałbym również, abyście dzielili się ze mną swoimi pomysłami na SFSP. Co zmienić? Co ulepszyć?
Sędziowie bardziej sprzyjający Piratom. O!
vhris napisał(a):Czy da radę przygotować projekt koszulki w formacie x11? Korzystając z posiadania VIPa mogę go wgrać i wtedy ów projekt będzie widoczny w X11
Ludwik Tomović napisał(a):vhris napisał(a):Czy da radę przygotować projekt koszulki w formacie x11? Korzystając z posiadania VIPa mogę go wgrać i wtedy ów projekt będzie widoczny w X11
Nie za bardzo umiem :/
zbbrow napisał(a):Ludwik Tomović napisał(a):vhris napisał(a):Czy da radę przygotować projekt koszulki w formacie x11? Korzystając z posiadania VIPa mogę go wgrać i wtedy ów projekt będzie widoczny w X11
Nie za bardzo umiem :/
Ja mogę ogarnąć!
IUdR napisał(a):Taka zmiana szyldy jest legalna w świetle przepisów MUP? Kiedyś trzeba było być dawnym niepodległym podmiotem, żeby się oddzielić reprezentacją od obecnego państwa :O
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość