Bardzo Was, drodzy Baridajczycy przepraszam, ale nie mogę pozostać obojętny wobec powtarzanego
kłamstwa.
2. Od 29 dni mamy Wicekrólową, (poprzedniego Wicekróla Wielmożnego Yupenga wicehrabiego Beijin-Zhao-AE563, który chyba ze wstydu zmienił personalia, a konto jego jest zablokowane i jego 19 dni panowania nie liczę) która zgłosiła się do urzędu, bo niby miała przeprowadzić reformę Baridasu, a zamiast tego stała się obrońcą Króla i osobą, która sprawę przekazania władzy stara się przeciągnąć pytając ostatnio np. o koncepcję wyboru nowego Króla. Króla, który o swych planach wobec Baridasu nie informuje nas tylko w ramach reform Teutonii o nich rozmawia. Kto o tych planach wcześniej słyszał i jak ma się to niby przekazanie władzy do dalszych reform Króla, skoro Król nigdzie nie wspominał, że przekaże koronę.
Książę Sarmacji i Król Baridasu nie rozmawiał w Teutonii o swoich planach wobec Królestwa Baridasu. Rozmowy są publiczne i dostępne dla każdego Sarmaty, na
forum Teutonii. Dotyczą one mojego pomysłu na zmiany porządku społeczno-politycznego w Księstwie Sarmacji. Jeśli czyimś planem to można nazwać – to wyłącznie moim, a na pewno nie ma on mocy sprawczej.
Nadto, w ramach pomocy z zagranicy, informuję iż oczywiście że Robert Fryderyk zapowiedział zrzekniecie się tronu. Ostatni raz przy powoływaniu
Wicekrólowej.
Wielokrotnie ignorowałem hrabiego w kontekście argumentów opierających się na sytuacji politycznej, bądź wydarzeniach w Teutonii. Mam jednak dość tego kłamliwego tonu wypowiedzi, jakim się posługujecie, próbując uzasadniać swoje racje.