Jak zapewne część z Was miała okazję zobaczyć, chodzi mi po głowie propozycja współpracy z Baridasem, obustronnie korzystna:
DATA, MIASTO ADRESATAListosłanie
[ADRESAT] do [ODBIORCA*][PRZYKŁADOWA TREŚĆ LISTU]
Cześć! Nazywam się Odolan Pankrock i pochodzę z Jastrzębca, mam 16 lat. Chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat Baridasu - jak wam się tam żyje? Mógłbyś mi opowiedzieć co nieco na temat Kraju Korony? Zawsze ciekawiło mnie jak to jest mieszkać w Ciuad de Bravo. Mój kuzyn był tam na wakacjach w poprzednim roku i mówił, że jest naprawdę wspaniale, a życie nocne kwitnie podobno jak puszcze Bantu!
Jaka jest historia Ciuad de Bravo i kto jest jego założycielem? Czy istnieją jakieś przepisy które zabraniają importu bananów i słodkości przez granicę morską między Baridasem i Sclavinią, czy mogę dowolnie zamówić sobie skrzynkę czekoladowych bananów? Mam na nie straszną ochotę i będę bardzo wdzięczny za odpowiedź!
[/PRZYKŁADOWA TREŚĆ LISTU]ŻYCZENIA
/—/ PODPIS
- Kod: Zaznacz cały
[quote][right][b]DATA, MIASTO ADRESATA[/b][/right]
[center][size=150][b]Listosłanie
[ADRESAT] do [ODBIORCA*][/b][/size][/center]
[center][img]http://img.sarmacja.org/thumbs/normal/xEtRk3gt.png[/img][/center]
[justify][[b]PRZYKŁADOWA TREŚĆ LISTU[/b]]
Cześć! Nazywam się Odolan Pankrock i pochodzę z Jastrzębca, mam 16 lat. Chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat Baridasu - jak wam się tam żyje? Mógłbyś mi opowiedzieć co nieco na temat Kraju Korony? Zawsze ciekawiło mnie jak to jest mieszkać w Ciuad de Bravo. Mój kuzyn był tam na wakacjach w poprzednim roku i mówił, że jest naprawdę wspaniale, a życie nocne kwitnie podobno jak puszcze Bantu!
Jaka jest historia Ciuad de Bravo i kto jest jego założycielem? Czy istnieją jakieś przepisy które zabraniają importu bananów i słodkości przez granicę morską między Baridasem i Sclavinią, czy mogę dowolnie zamówić sobie skrzynkę czekoladowych bananów? Mam na nie straszną ochotę i będę bardzo wdzięczny za odpowiedź!
[[b]/PRZYKŁADOWA TREŚĆ LISTU[/b]][/justify]
[right][b]ŻYCZENIA
/—/ PODPIS[/b][/right]
[center][img]http://img.sarmacja.org/thumbs/normal/xEtRk3gt.png[/img][/center][/quote]
* - Możemy nie pisać do nikogo konkretnego, wtedy wystarczyłoby wpisać zamiast odbiorcy Sclavińczyków/Baridajczyków. Formularz jest taki o prosty i pozwoliłby nam na komunikowanie się w jakimś nowoutworzonym dziale wewnątrz naszego forum bez narażania się na utratę punktów aktywności w postaci rywalizacji przez pisanie w innej prowincji niż nasza; bo uwaga, będziemy aktywnie odpisywać!
---
Listosłanie - krótki instruktaż:
I voila. Chyba warto spróbować!
---
Cała sprawa opiera się o wzajemne odpisywanie i będzie cieszyć się popularnością dopóty, dopóki będziemy regularni i będziemy mieli na to chętnych. Ja się na pomysł napaliłem, ale przydałby nam się jakiś odrębny minidział na forum, żeby nie zrobić spamu listami; co Wy na to?

---
Listosłanie - krótki instruktaż:
- Napisz list adresowany do przedstawiciela Sclavinii albo Baridasu na forum drugiego samorządu!
- Poczekaj na odpowiedź, która pojawi się na forum Twojego samorządu w odrębnym temacie!
- To naprawdę takie proste!
I voila. Chyba warto spróbować!
---
Cała sprawa opiera się o wzajemne odpisywanie i będzie cieszyć się popularnością dopóty, dopóki będziemy regularni i będziemy mieli na to chętnych. Ja się na pomysł napaliłem, ale przydałby nam się jakiś odrębny minidział na forum, żeby nie zrobić spamu listami; co Wy na to?