Witam
Bracie jestem do dyspozycji tylko podaj wstępną datę tych uroczystości bo nie wiem jak z czasem mogę stać w lipcu...
Sławomir napisał(a):Witam
Bracie jestem do dyspozycji tylko podaj wstępną datę tych uroczystości bo nie wiem jak z czasem mogę stać w lipcu...
![]() | (—) Vladimir ik Lihtenštán rex sepulcrorum, palatyn Lichtensteinu, baronet Królestwa Nowej Teutonii, arcysenator Złotego Grodu i Teutonii, diuk Abvienolheimu i hrabia Tselebormu, |
Vladimir Iwanowicz napisał(a):Sławomir napisał(a):Witam
Sądzę, że powinna to być tam sama daty, kiedy będziemy świętować teutońskie święta lipcowe (a ta chyba nie została jeszcze ustalona).
Sławomir napisał(a):Witam
Ja bym powiedział że wszystko co robimy robimy dla potomnych ; ale czasem jest tak że nie wiadomo od czego zacząć
![]() | (—) Vladimir ik Lihtenštán rex sepulcrorum, palatyn Lichtensteinu, baronet Królestwa Nowej Teutonii, arcysenator Złotego Grodu i Teutonii, diuk Abvienolheimu i hrabia Tselebormu, |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość