zbbrow napisał(a):W Szkocji, stad oczywiscie mowie o szkockiej whisky.
To akurat smutne

zbbrow napisał(a):W Szkocji, stad oczywiscie mowie o szkockiej whisky.
Yaraeh napisał(a):zbbrow napisał(a):W Szkocji, stad oczywiscie mowie o szkockiej whisky.
To akurat smutne
Yaraeh napisał(a):Bo w Szkocji jest zimno, mglisto, ludzie mówią w dziwny sposób a dziewczyny są brzydkie.
zbbrow napisał(a):Zimno i mglisto to mit. Mieszkałem w Gdańsku, wiec podobne położenie jak Edynburg - tez nad zatoka i pogoda jest podobna. Oczywiście tutaj są mniejsze wahania temperatury jesli chodzi o zimę i lato, ale to tez się zmienia co z pewnością słyszeliscie w informacjach - 'największe opady śniegu na wyspach w historii' itp
A dziewczyny, no rzeczywiście, ale dlatego dobrze, że są tu tez Polki miedzy innymi)
zbbrow napisał(a):Zimno i mglisto to mit. Mieszkałem w Gdańsku, wiec podobne położenie jak Edynburg - tez nad zatoka i pogoda jest podobna.
Yaraeh napisał(a):zbbrow napisał(a):Zimno i mglisto to mit. Mieszkałem w Gdańsku, wiec podobne położenie jak Edynburg - tez nad zatoka i pogoda jest podobna.
To też do dupy. W Gdańsku jest albo zimno albo wieje albo pada.
Natalia, sprzątaj te wszystkie butelki, matko. On miał wrócic dzisiaj!!! Szybko, ja lecę ogarnąć cały ten burdel.
No w końcu! Przyniosłeś nam prezenty Mikołaju?
Nie zapomnijcie opróżnić kosz i uzupełnić braki w alkoholu! Ehhh jak dobrze być regentem, można pracować i jednocześnie pić beherovkę. MWHAHAH!
Bo w Szkocji jest zimno, mglisto, ludzie mówią w dziwny sposób a dziewczyny są brzydkie.
Natalia Wittelsbach napisał(a):Natalia, sprzątaj te wszystkie butelki, matko. On miał wrócic dzisiaj!!! Szybko, ja lecę ogarnąć cały ten burdel.
A nie mówił, że w przyszłym tygodniu miał wrócić? Mówił, specjalnie przyszedł nas sprawdzić!
Natalia Wittelsbach napisał(a):Bo w Szkocji jest zimno, mglisto, ludzie mówią w dziwny sposób a dziewczyny są brzydkie.
Zimno i mglisto to akurat zaleta. Zresztą tak samo jak brzydkie dziewczyny ;D mniejsza konkurencja. Mogliby tam jeszcze po niemiecku szprechać, to bym się nawet przeprowadziła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adam Aleksander i 4 gości