GFvH napisał(a):Witam. Mam nadzieję że zostanie pan na dłużej i zachęcam do odwiedzenia Hasselandu.
Bocian napisał(a):Przeczytałem na swoim profliu że jestem zatrudniony w "Parku Stołecznym". Nie zatrudniałem się tam - czy to się stało automatycznie? Gdzie można przeczytać co mam tam robić? :)
Bocian napisał(a):Czy jeśli chodzi o jakieś artykuły to czy mogę coś robić sam poprzez panel redakcyjny czy muszę się zatrudnić w gazecie? Oczywiście najpierw muszę osiąść by się dostosować do tutejszych realiów.
Bocian napisał(a):Jeśli chodzi o zajęcie to chętnie bym się zajął w skrócie cyframi lub literami :) Czyli jakaś księgowość lub statystyka albo opisywanie historii z dnia dzisiejszego. Czy coś w tym kierunku możecie mi polecić lub nakierować?
Z góry dziękuję za chęci oraz pomoc :)
Bocian napisał(a):Czy jeśli chodzi o jakieś artykuły to czy mogę coś robić sam poprzez panel redakcyjny czy muszę się zatrudnić w gazecie? Oczywiście najpierw muszę osiąść by się dostosować do tutejszych realiów.
(—) Arsacjusz Arped Prefekt Generalny | Scire leges non hoc est verba earum tenere, sed vim ac potestatem |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości