Remigiusz L. napisał(a):W takim razie trzeba łapać diuka CC i żądać by to naprawił (albo wyjaśnił co my robimy nie tak).
Od Diuka się niczego nie żąda. Można grzecznie poprosić. Poczekam do 3 niedzieli i potem zapytam.
Remigiusz L. napisał(a):W takim razie trzeba łapać diuka CC i żądać by to naprawił (albo wyjaśnił co my robimy nie tak).
Od Diuka się niczego nie żąda.
Seweryn napisał(a):Tak przy okazji. Ten skrypt źle działa. Mieszkam ponad 2 tygodnie w Grodzisku i dalej nie mogę złożyć wniosku o obywatelstwo.
{"error":200,"body":{"paszport":"AG763","nick":"Seweryn Siepacz-R\u0119baj\u0142o","status":"2","wsieLenne":"2","wsiePrywatne":"1","idMiastaZamieszkania":"M00001","czyPrison":"0","aktywny":"1","dataPrzeprowadzki":"1541537937","zmianaProwincji":"1541537937","avatar":"AG763.jpg","plec":"0","licznik":"65.50","money":"127809.04","prowincja":"P00001","email":"AG763.fake@sarmacja.org"},"errorD":""}
Grimknur napisał(a):A jeśli ja mam obywatelstwo, ale aktywny raczej jestem mało to czy mogę w Sejmiku udział brać? Ogólnie widzę, że cała dyskusja tam, a tutaj pustawo...
Seweryn napisał(a):Niniejszym uzyskałem obywatelstwo Korony Księstwa Sarmacji. Ciekawe czy uda mi się wziąć udział w XII Sejmiku, czy też zostanie on usunięty do tego czasu.
Seweryn napisał(a):Za małymi reformami mogą iść wielkie, także spodziewam się wszystkiego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości